Tickets

Vrijwilligers

BredaPhoto wordt al jaren ondersteund door enthousiaste vrijwilligers. Daar zijn we heel blij mee! Samen bouwen we aan een bruisende BredaPhoto tentoonstelling!

Zo’n 200 betrokken vrijwilligers ondersteunen BredaPhoto bij allerlei projecten en werkzaamheden. Zowel voor als tijdens de fototentoonstelling. Hun inzet is onmisbaar. Het maakt BredaPhoto nóg meer tot een plek van ontmoeting en plezier.

Iets voor jou?
BredaPhoto is altijd op zoek naar mensen met een hart voor fotografie of tentoonstellingen, die graag met het toegewijde kernteam het festival mede mogelijk maken. In ruil voor je inzet kun je gratis naar alle programmaonderdelen van het festival en zorgen wij voor lunch en een crew T-shirt. Je wordt onderdeel van de club en beleeft een gezellige tijd met alle leuke mensen die BredaPhoto rijk is.

We zoeken voor BredaPhoto Festival mensen voor de bouwploeg, rondleidingen, gastvrouwen en gastheren. Ook zijn er een beperkt aantal plaatsen beschikbaar voor structurele ondersteuning van BredaPhoto bij de backoffice, educatie, ITP en communicatie.
Lijkt dit je wat? Stuur een mail naar info@bredaphoto.nl met je telefoonnummer om je aan te melden. We zijn benieuwd naar je. Na ontvangst van je mail bellen we je en sturen je het aanmeldingsformulier en ons vrijwilligersbeleid. Je wordt uitgenodigd voor een intake waarin we nader kennismaken en afspraken kunnen maken over het vervolg.

Heb je eerst nog vragen?
Bel gerust met Bix Smeets, 0 76 – 5 32 93 11  op dinsdag of donderdag.