Tickets

Vrijwilligers

BredaPhoto wordt al jaren ondersteund door enthousiaste vrijwilligers. Daar zijn we heel blij mee! We betrekken hen ook al in een eerder stadium bij de ontwikkeling van de festivaledities. Samen bouwen we aan BredaPhoto!

Zo’n 200 betrokken vrijwilligers ondersteunen BredaPhoto bij allerlei projecten en werkzaamheden, zowel voor als tijdens het festival. Hun inzet is onmisbaar voor het festival en maakt BredaPhoto nóg meer tot een plek van ontmoeting en plezier.

Werkgroepen

Vrijwilligers kunnen afhankelijk van hun interesses en expertise plaatsnemen in één van de vele werkgroepen, die zich bezig houden met verschillende activiteiten. Een greep uit de beschikbare werkgroepen en functies;
– productie (bouwen, sjouwen, klussen & expo’s inrichten etc.)
– communicatie (social media, grafisch ontwerp, tekstschrijven, web & online etc.)
– backoffice (hospitality, administratieve werkzaamheden, adressenbestand)
– rondleidingen
– gastheren en -dames
– vrijwilligersbeleid (managen cursusaanbod, HR)
– talentontwikkeling (amateurprogramma, studentenproject)
– festivalbeleving (context- en belevingsprogrammering)

In contact blijven

Voor iedereen die meebouwt aan BredaPhoto, is er de interne Facebookgroup BredaPhoto Vrijwilligers Groep. Voor het BredaPhoto team om periodiek (en ook ‘in the heat of the moment’) updates te delen, voor vrijwilligers om met BredaPhoto en elkaar in contact te blijven, en om samen uit te kijken naar BredaPhoto 2020. Op de berichten die er worden geplaatst, is altijd ruimte voor reacties, feedback, vragen of ideeën. Aanvullend op de Facebookgroup wordt (drie maandelijks) een interne nieuwsbrief per mail rondgestuurd. Daarin staat een overzichtelijke samenvatting van updates vanuit BredaPhoto kernteam en vanuit de werkgroepen.

Iets voor jou?

BredaPhoto is altijd op zoek naar mensen met een hart voor fotografie of festivals, die graag met het toegewijde kernteam het festival mede mogelijk maken. In ruil voor je inzet kun je gratis naar alle programmaonderdelen van het festival en zorgen wij voor lunch en een crew t-shirt. Je wordt onderdeel van de club en beleeft een gezellige tijd met alle leuke mensen die BredaPhoto rijk is.

Iets voor jou? We zoeken voor BredaPhoto altijd mensen voor de bouwploeg, rondleidingen, ondersteuning bij events, gastheren en -dames en meer. Stuur een mail naar info@bredaphoto.nl om je aan te melden. We zijn benieuwd naar je!