Tickets

Vacatures BredaPhoto: Algemeen Directeur, Voorzitter en Lid Bestuur

BredaPhoto zoekt een Algemeen Directeur, Voorzitter en Lid Bestuur | Sluitingsdatum: 07-01-2020

BredaPhoto staat voor de uitdaging de internationale positie van BredaPhoto van meer fundament te voorzien en te werken aan een sterk ‘merk’ BredaPhoto: een (inter)nationaal werkende organisatie die nieuw talent en (inter)nationaal topaanbod presenteert aan een breed en (internationaal) publiek.

De pijlers van het merk zijn:
1. Maatschappelijk positioneren
2. Talent Ontwikkelen
3. Publieksgericht denken
4. Internationaal werken
5. Innovatief programmeren

De stichting BredaPhoto is een professioneel werkende organisatie met een kernteam van zeven professionals, een betrokken kring van ZZP-ers en meer dan 150 vrijwilligers. Het is de wens van de stichting om de groei door te zetten door nog meer ondersnemerschap te tonen en zo een meer duurzame financiële basis te creëren.

BredaPhoto zoekt een Algemeen Directeur voor 32 uur per week. Vacature voor een betaalde functie. Sluitingsdatum: 07-01-2020 Klik hier voor de volledige vacature tekst die gepubliceerd is op het platform culturele vacatures.

BredaPhoto zoekt een Voorzitter en Lid Bestuur. Vacature voor een onbezoldigde functie. Sluitingsdatum 07-01-2020. Klik hier voor de volledige vacature tekst die gepubliceerd is op het platform culturele vacatures.