Tickets

Tickets

Tickets voor BredaPhoto 2020 zijn hier online verkrijgbaar. Er zijn verschillende tickets te bestellen.

Gratis en betaald

De buitenexposities (Chassé Park, XXL Promenade), PIER15, de Stadsgalerij en Club SOLO zijn gratis te bezoeken. Voor de overige binnenlocaties heb je een ticket nodig. Koop hier online je tickets voor Stedelijk Museum Breda, Grote Kerk en het voormalig KPN Gebouw.

Koop nu j

Dagkaart

Tarief € 17,50
Een dagkaart geeft één dag toegang tot alle tentoonstellingen van BredaPhoto 2020 (“The best of times, the worst of time”, “China Imagined” en “Power to the Models”). Alléén voor de tentoonstelling “Power to the Models” in Stedelijk Museum Breda dien je hierbij een timeslot op te geven in verband met de coronamaatregelen. Tevens zijn de tickets alleen geldig op de op het ticket aangegeven datum.
tickets BredaPhoto

Entreeticket “The best of times, the worst of times”, voormalig KPN Gebouw

Tarief € 8
Dit ticket geeft eenmalig toegang tot de tentoonstelling “The best of times, the worst of times” in het voormalig KPN Gebouw.

Entreeticket “China Imagined”, Grote Kerk

Tarief € 8
Dit ticket geeft eenmalig toegang tot de tentoonstelling “China Imagined” in de Grote Kerk.

 

Bestel hier je ticket voormalig KPN Gebouw en/of de Grote Kerk

tickets BredaPhoto

Tentoonstelling “Power to the Models” in Stedelijk Museum Breda

Voor deze tentoonstelling is geen losse kaartverkoop in verband met het verplicht boeken van een timeslot in verband met de coronamaatregelen. Met het kopen van een dagkaart kun je meteen je timeslot boeken voor een bezoek aan “Power to the Models” (en tevens kun je met een dagkaart de overige tentoonstellingen bezoeken zonder timeslot).

Museumjaarkaart

Op vertoon van je Museumjaarkaart kun je Stedelijk Museum Breda bezoeken. Een timeslot voor je bezoek kun je reserveren via de ticketpagina van Stedelijk Museum Breda.

Wil je alle tentoonstellingen van BredaPhoto 2020 bezoeken en heb je een Museumjaarkaart? Dan bezoek je Stedelijk Museum Breda op vertoon van je Museumjaarkaart en koop je twee losse tickets voor de Grote Kerk en het voormalig KPN Gebouw. Dit is voordeliger dan een dagkaart aan te schaffen.

Op de ticketverkoop zijn de bezoekersvoorwaarden van BredaPhoto van toepassing.