Tickets

The Europeans – poster actie

Tentoonstelling én posteractie: ‘The Europeans’ tijdens BredaPhoto 2020

Fotograaf Rob Hornstra en schrijver Arnold van Bruggen begonnen in 2019 aan hun monumentale en tien jaar durende project over wat zij zelf een portret van het moderne Europa noemen. In thematische verhalen verbeelden ze de sociale, economische en politieke realiteit van het continent. Op BredaPhoto 2020 zal de eerste thematische tentoonstelling van The Europeans te zien zijn. Circa 15 portretten van heel gewone Europeanen vertellen het verhaal achter ‘The Europeans’.

Doe mee en maak deel uit van ‘The Europeans’

BredaPhoto is op zoek naar inwoners van Breda die een van de portretten voor hun raam willen hangen. Door de posters op te hangen deel je de verhalen en portretten van de Europeanen. Daarmee participeer je zelf in het project, omdat we graag met elkaar en Europeanen onderling het gesprek aangaan over Europa, de Europeanen, over de levens en gespreksonderwerpen die we delen. Alle ramen samen vormen het verhaal van The Europeans.

Specificaties, beschikbaarheid en overige informatie

• De posters hebben een afmeting van 420 mm breed x 526 mm hoog
• Naast een portret komt er een QR-code op de poster. Zowel het portret op de poster als de QR-code    zullen op redelijke afstand zichtbaar en scanbaar moeten zijn
• Je dient je raam ‘ter beschikking te stellen’ tussen 9 september en 25 oktober 2020
• Je krijgt de poster in de eerste week van september aangeleverd
• De poster dient op een duidelijk zichtbare plek te hangen

Aanmelden

Vind jij het leuk om mee te doen, ben je woonachtig in Breda en wil je je raam ter beschikking stellen? Stuur dan een e-mail naar info@bredaphoto.nl met als onderwerp ‘The Europeans’ . Vermeld hierin dat je interesse hebt en vermeld je contactgegevens (telefoonnummer, e-mailadres en je adres), dan nemen wij contact met je op. Ook als je vragen over de tentoonstelling hebt, kun je dit e-mailadres gebruiken.