0B1EC081-7F12-4C67-AC19-1ED10CF0505AArrow downArrow rightArrow rightArrow upCalendarClose984D9BFC-BA95-41CD-AA38-65F5DB27F79DLocation (large)Location (small)MenuNetvliesPlaySearchFacebookInstagramLinkedinTwitter
Tickets
Bouwwerkzaamheden

BredaPhoto bouwt een loods. Maar eerst breken we hem af.

Om een festival zoals BredaPhoto op poten te kunnen zetten, moeten de handen voorafgaand aan het event aardig uit de mouwen. Er wordt gebouwd, getimmerd, verstevigd, gesloopt, gezaagd en geklust. Een werkplaats is dan natuurlijk handig. Zeg maar gerust noodzakelijk.

BredaPhoto heeft daarom een 2de-hands Romneyloods gekocht die op STEK neergezet gaat worden. STEK is een broedplaats voor kunstenaars en creatieve ondernemers. De loods gaat – naast als werkplaats – gebruikt worden als opslag voor al het tentoonstelling- en festival materiaal van Bredaphoto dat momenteel in de Faam is opgeslagen.

Maar alvorens de loods kan worden opgebouwd, moet die eerst zorgvuldig afgebroken worden. Nadat elk onderdeel van de loods genummerd is, wordt die deze week met hulp van een groep kanjers van 10 vrijwilligers uit elkaar gehaald. Volgende week zal de loods getransporteerd worden naar Breda en begint de opbouw.