Tickets

Primair Onderwijs

Het thema van BredaPhoto 2020 hadden we niet beter kunnen kiezen:

The best of times,
the worst of times

We kunnen ons voorstellen dat het onderwijs tot de zomervakantie behoorlijk hectisch is geweest door de gevolgen van het coronavirus. Heel begrijpelijk zal er veel aandacht zijn besteed aan taal en rekenen. Er is natuurlijk zoveel meer wat onderwijs leuk maakt. Wij hopen dat daar na de vakantie weer tijd voor is…..

Wij hebben met jullie meegedacht!

In schooljaar ‘20-‘21 brengen wij ons reguliere programma, ‘Een nieuwe wereld wacht op jou en mij’…, naar jullie school. Hoe mooi is het als het grootste ‘openlucht’ museum van Breda in jouw klas te bewonderen is? Juist omdat we nu naar jou toe komen, hebben we extra verdieping in het educatief materiaal aangebracht. Met trots kunnen wij zeggen dat het prachtig materiaal is geworden! Bovendien is het geschikt om in te zetten bij de groepen 5 t/m 8.

Als je al wel op pad wilt: een bezoek aan BredaPhoto 2020 in de periode van 15 september t/m 16 oktober is mogelijk. Dat is echt de kers op de taart. Hiervoor zijn echter een beperkt aantal plaatsen beschikbaar!

Naast het programma dat je van ons gewend bent, bieden we samen met het Stedelijk Museum Breda de tentoonstelling ‘Power to the Models’ aan. In deze tentoonstelling van fotograaf en gastcurator Jan Hoek bepalen modellen zelf hoe ze in beeld worden gebracht! De tentoonstelling is te bezoeken tijdens BredaPhoto 2020 en zelfs nog enkele weken langer.

Aanmelden kan via De Ontdekking: https://www.kcegids.nl/breda/ (en klik vervolgens op de aanbodpagina)
Voor meer informatie, neem contact met ons op via kinderproject@bredaphoto.nl