Tickets

Pf Fotografie Magazine is mediapartner van BredaPhoto 2020

Pf Fotografie Magazine brengt in #5 maar liefst acht portfolio’s van fotografen die op de editie van 2020 van BredaPhoto te zien zijn. De in Pf gepubliceerde fotografen hebben allen een eigen, zeer persoonlijke visie op hun leven en de hen omringende maatschappij.

Michal Iwanowski wandelde van Engeland terug naar Polen, om daadwerkelijk de vaak gehoorde tekst: ‘Go home, Polish’ uit te voeren en te voelen. Felipe Jácome bracht op een creatieve manier de vluchtelingenstroom van de Venezolanen in beeld. Hij drukte de foto’s af met waardeloze bankbiljetten als achtergrond. De Zuid-Afrikaanse fotografe Mary Sibande schiep het fictieve figuur van de zwarte dienstmeid, symbool van de rassenongelijkheid. Raquel van Haver maakte een project over vrouwen in haar geboorteland Colombia, die nauwelijks gezien en gehoord worden. De Jordaanse fotografe Tanya Habjouqa laat mensen uit de door Israël bezette gebieden zien. De Amerikaanse fotograaf Todd Darling portretteerde de activisten in Hong Kong die opkomen voor hun vrijheid. Hij liet hen de Chinese teksten met hun ervaringen over de foto’s schrijven. Jan Hoek rekent af met de dominantie van de fotograaf versus het model. Hij liet zijn modellen de volledige regie over het beeld. En de Nederlands-Chinese fotografe Xiaoxiao Xu zocht naar de geschiedenis van de Chinese muur en naar het leven van de mensen die er in de buurt wonen.

Pf Fotografie Magazine komt 8 x per jaar uit en is het meest informatieve en mooie tijdschrift voor de fotograaf en voor iedereen die geïnteresseerd is in het medium fotografie, zoals curatoren, fotoredacteuren, galeriehouders, foto-verzamelaars en fotografie docenten. Pf richt zich zowel op de gevorderde fotograaf als ook op jong talent, afkomstig van de academies. De portfolio’s met paginagrote beelden vormen een bron van inspiratie en de diverse rubrieken zijn een schat aan informatie over de hedendaagse fotografie.

Aanbieding voor bezoekers van BredaPhoto: een abonnement voor € 29,99 per jaar. Voor meer informatie ga naar de site van Pf Fotografie Magazine.

Dit nummer ligt vanaf 8 september in de winkel en online te bestellen!