Tickets

Organisatie BredaPhoto

Het team van BredaPhoto organiseert samen met ruim 150 gedreven vrijwilligers elke twee jaar BredaPhoto.

Team

Fleur van Muiswinkel – directeur
Reinout van den Bergh – curator
Jan Schaerlackens – art-director, education, production
Geert van Eyck – curator
Theo Andriessen – zakelijk manager
Ditte Ooms – marketing & communicatie manager
Bix Smeets – backoffice & hospitality

BredaPhoto wordt gebouwd en bemand door een trouwe groep vrijwilligers die inmiddels bestaat uit ongeveer 150 personen. Zonder hun bijdrage zou BredaPhoto niet kunnen bestaan. Wil jij graag onderdeel uitmaken van het team? Kijk dan op de vrijwilligerspagina voor meer informatie.

Associated Curators

Voor de 2020 editie van BredaPhoto is het team van Nederlandse curatoren uitgebreid met twee internationale ‘associated curators’. Deze curatoren zijn vanuit hun rijke netwerk en kennisgebied extra ogen en oren voor de invulling van het programma van de komende editie van de fototentoonstelling.
Dit zijn Mohamed Somji (fotograaf en directeur Golf Photo Plus Dubai) en Azu Nwagbogu (oprichter en directeur African Artists Foundation (AAF) en Lagos Photo Festival, Nigera).

Stichting BredaPhoto

Het team van BredaPhoto wordt gedragen door een betrokken bestuur, bestaande uit Bart Straatman (voorzitter), Michel Wesseling (secretaris), Marcia van den Wildenberg (penningmeester), Marty Horeman (bestuurslid), Marieke Wiegel (bestuurslid) en Henry Blaak (bestuurslid).  Zij voeren hun taken onbezoldigd uit. Heeft u vragen aangaande de organisatie en de stichting achter BredaPhoto, gelieve dan contact op te nemen per mail.

BredaPhoto en de stad Breda

Breda Photo is onlosmakelijk verbonden met de stad Breda: broedplaats en podium voor beeldende kunst. Een stad die creatieve, kunstzinnige en verbeeldende ondernemers en talenten aantrekt en verbindt.