Tickets

Organisatie BredaPhoto

Het team van BredaPhoto organiseert samen met ruim 150 gedreven vrijwilligers elke twee jaar het BredaPhoto Festival.

Team

Reinout van den Bergh – curator
Jan Schaerlackens – art-director, education, production
Geert van Eyck – curator
Theo Andriessen – zakelijk manager
Ditte Ooms – communicatie manager
Bix Smeets – backoffice & hospitality

Het festival wordt gebouwd en bemand door een trouwe groep vrijwilligers die inmiddels bestaat uit ongeveer 150 personen. Zonder hun bijdrage zou BredaPhoto niet kunnen bestaan. Wil jij graag onderdeel uitmaken van het team? Kijk dan op de vrijwilligerspagina voor meer informatie.

Associated Curators

Voor de 2020 editie van BredaPhoto is het team van Nederlandse curatoren uitgebreid met twee internationale ‘associated curators’. Deze curatoren zijn vanuit hun rijke netwerk en kennisgebied extra ogen en oren voor de invulling van het programma van de komende editie van het fotofestival.
Dit zijn Mohamed Somji (fotograaf en directeur Golf Photo Plus Dubai) en Azu Nwagbogu (oprichter en directeur African Artists Foundation (AAF) en Lagos Photo Festival, Nigera).

Stichting BredaPhoto

Het team van BredaPhoto wordt gedragen door een betrokken bestuur, bestaande uit Bart Straatman (voorzitter), Michel Wesseling (secretaris), Marcia van den Wildenberg (penningmeester), Marty Horeman (bestuurslid) en Marieke Wiegel (bestuurslid). Zij voeren hun taken onbezoldigd uit. Heeft u vragen aangaande de organisatie en de stichting achter het festival, gelieve dan contact op te nemen per mail.