Tickets

Open Monumentendag

Het openingsweekend van BredaPhoto valt dit jaar samen met de Open Monumentendag op 8 en 9 september. Op een drietal locaties ontmoeten Open Monumenten Dagen en BredaPhoto elkaar: in de Koepel, Breda Botanique (het voormalig Breda's Museum) en de Backer & Rueb en Puijfelik fabrieken.

Voor twee van deze locaties hanteert BredaPhoto tijdens de Open Monumenten Dagen een speciaal gereduceerd tarief voor geïnteresseerden in monumentaal erfgoed.  In de Koepel beleef je een bijzondere ervaring door de installatie van Geert van Kesteren met een videowand met 27 schermen en een soundscape, die speciaal voor de Koepel is gemaakt. Een Monumenten-dag toegangskaartje voor de Koepel koop je bij de ingang van de Koepel en kost € 6,- (normale prijs € 12,-).

Bijzondere foto-exposities zijn er ook in de hallen van de voormalige fabrieken Backer & Rueb en Puijfelik. Toegangskaarten voor deze exposities zijn te verkrijgen bij de entree van Backer & Rueb en kosten € 3,- per stuk.

Het festivalhart van BredaPhoto Festival – Breda Botanique – met een cafe en de BredaPhoto Shop  en tal van leuke activiteiten vind je in het hoofdgebouw van de voormalige Chassé Kazerne. De toegang tot Breda Botanique is alleen mogelijk met een festivalticket, verkrijgbaar aan de kassa vanBreda Botanique en op de website van BredaPhoto.

Voor mee informatie over de Open Monumentendag 2015 kijk je op openmonumentendagbreda.nl.