0B1EC081-7F12-4C67-AC19-1ED10CF0505AArrow downArrow rightArrow rightArrow upCalendarClose984D9BFC-BA95-41CD-AA38-65F5DB27F79DLocation (large)Location (small)MenuNetvliesPlaySearchFacebookInstagramLinkedinTwitter
Tickets

BredaPhoto Friends

U kent BredaPhoto als een toonaangevend internationaal festival met bijzondere aandacht voor het tonen van internationaal jong talent rondom een relevant maatschappelijk thema. BredaPhoto staat voor artistieke kwaliteit, toegankelijkheid en maatschappelijke betrokkenheid. De steun van ons publiek is daarbij onmisbaar.

BredaPhoto krijgt steun van overheden en fondsen, maar dat is niet genoeg. Speciaal voor bijzondere projecten zoeken wij steun bij ons publiek. Bij mensen die blij worden van dit mooie festival dat de fotografie viert. Voor amateur en professionele fotografen voor wie beeld een speciale plek in hun leven heeft. Voor de echte Bredanaar of Brabander dit dit mooie event een verrijking voor hun stad en provincie vinden.

Wordt u ook onze vriend?

Met uw steun kunnen we mooie, spraakmakende en ontroerende tentoonstellingen maken. Zo blijft BredaPhoto het podium voor inspiratie, verbeelding en verbinding. Met de donatie van onze Photo Friends kunnen we educatieve en participatieve projecten voor kinderen, jongeren en ouderen, waarbij we de kracht van fotografie inzetten voor sociale innovatie.

Join the club

Word BredaPhoto Friend en sluit u aan bij een betrokken groep liefhebbers van fotografie, kunst en cultuur. Als dank ontvangen BredaPhoto Friends speciale voordelen en leuke tips en aanbiedingen. Op deze pagina kunt u ons machtigen om uw donatie jaarlijks eenvoudig te incasseren. Machtigen is gemakkelijk: u vergeet nooit te betalen en houdt altijd zeggenschap om te stoppen of uw machtiging op te zeggen. U kunt kiezen voor een bijdrage van €30 of €50:

BredaPhoto Friend jaarlijks € 30,–

– e-nieuwsbrief, 2 x per jaar, met aantrekkelijke aanbiedingen en nieuws over hedendaagse fotografie
– kans op het winnen van een actueel artbook fotografie t.w.v. € 50,-
– korting op events (expo’s, lezingen, workshops) van BredaPhoto

BredaPhoto Best Friend jaarlijks € 50,–

– e-nieuwsbrief, 2 x per jaar, met aantrekkelijke aanbiedingen en nieuws over hedendaagse fotografie
– kans op het winnen van een fotoprint (verstevigd op dibond) uit de BredaPhoto Talent Selection t.w.v. € 275,-
– korting op events (expo’s, lezingen, workshops) van BredaPhoto

ANBI

Doneren aan een ANBI Stichting (zonder winstoogmerk) zoals BredaPhoto betekent dat uw donatie aftrekbaar is van inkomstenbelasting. Zie www.daargeefjeom.nl onder de tag ‘particulieren’.
 

Meld je aan als nieuwe BredaPhoto Friend


 

Voorwaarden:

BredaPhoto Friends verbinden zich tot een jaarlijkse bijdrage (incasso tot wederopzegging). Donaties worden geïncasseerd door de stichting BredaPhoto Fund, die als doelstelling heeft de activiteiten van BredaPhoto te ondersteunen. De incasso vindt jaarlijks plaats in de maand november.

SEPA machtiging

Incassant: Stichting BredaPhoto Fund
ID 50ZZZ6679920100000
IBAN NL75 ABNA0534121659
KvK66792010
www.bredaphotofund.nl

Adres: Speelhuislaan 155
4815 CD Breda
Nederland