Tickets

BredaPhoto Friends

BredaPhoto wil een toonaangevend internationaal festival zijn en onderscheidt zich met bijzondere projecten. Elke editie rondom een relevant maatschappelijk thema. BredaPhoto staat voor artistieke kwaliteit, toegankelijkheid en maatschappelijke betrokkenheid. De steun van het publiek is daarbij onmisbaar.

BredaPhoto krijgt steun van overheden en fondsen, maar dat is niet genoeg. Met de donaties van onze Friends realiseren we projecten voor kinderen, jongeren en ouderen, waarbij we de kracht van fotografie inzetten voor maatschappelijke innovatie.

Join the club, jouw gift maakt het verschil!

Word BredaPhoto Friend, doneer jaarlijks een bedrag en sluit je aan bij een betrokken groep liefhebbers van fotografie, kunst en cultuur. Als dank ontvangen BredaPhoto Friends speciale voordelen, leuke tips en aanbiedingen. Je machtigt ons om je donatie jaarlijks te incasseren. Machtigen is gemakkelijk: je vergeet nooit te betalen en houdt altijd zeggenschap om te stoppen of je machtiging op te zeggen (zie onder voorwaarden). Je kunt kiezen voor een bijdrage van € 30,- of € 50,- .

BredaPhoto Friend jaarlijks € 30,–

– e-nieuwsbrief, 3 x per jaar, met leuke aanbiedingen en nieuws over hedendaagse fotografie
– kans op het winnen van een actueel artbook fotografie t.w.v. € 50,-
– korting op artikelen en entree (catalogi, expo’s, lezingen, workshops) van BredaPhoto en/of partner organisaties

BredaPhoto BestFriend jaarlijks € 50,–

– e-nieuwsbrief, 3 x per jaar, met leuke aanbiedingen en nieuws over hedendaagse fotografie
– kans op het winnen van een actueel artbook fotografie t.w.v. € 50,-
– kans op het winnen van een fotoprint (ingelijst dibond) uit de BredaPhoto Talent Selection van Gallery Violet & Wilde t.w.v. € 275,-
– korting op artikelen en entree (catalogi, expo’s, lezingen, workshops) van BredaPhoto en/of partnerorganisaties

 

ANBI

Doneren aan een ANBI Stichting (zonder winstoogmerk) zoals BredaPhoto betekent dat uw donatie aftrekbaar is van inkomstenbelasting. Zie www.daargeefjeom.nl onder de tag ‘particulieren’.

Meld je aan als nieuwe BredaPhoto Friend

Voorwaarden:

BredaPhoto Friends verbinden zich tot een jaarlijkse bijdrage (via jaarlijkse incasso medio september tot wederopzegging). Donaties worden geïncasseerd door de stichting BredaPhoto Fund, die als doelstelling heeft de activiteiten van BredaPhoto te ondersteunen.
Opzeggen kan altijd. De opzegging gaat in met ingang van het daaropvolgende kalenderjaar. Je kunt een mail sturen aan friends@bredaphoto.nl

SEPA machtiging

Incassant: Stichting BredaPhoto Fund
ID 50ZZZ6679920100000
IBAN NL75 ABNA0534121659
KvK66792010
www.bredaphotofund.nl

Adres: Speelhuislaan 155
4815 CD Breda
Nederland