Tickets

BredaPhoto BusinessCircle

Als ondernemer kent u het belang van het aantrekken van creatief toptalent om nieuwe kennis en innovaties in huis te halen die uw ondernemerssucces vergroten. Ook het internationale fotofestival BredaPhoto investeert elk jaar in een International Talent Program dat jong creatief toptalent scout en ondersteunt. Juist in die talentontwikkeling zoekt het festival de connectie met het Bredaas bedrijfsleven via haar BusinessCircle.

Ondernemers en BredaPhoto

BredaPhoto International Photofestival toont tweejaarlijks ‘the state of the art’ van de hedendaagse fotografie aan de hand van een internationaal relevant maatschappelijk thema. Actueel, prikkelend, toegankelijk en op een originele manier getoond in de buiten- en binnenruimte van de stad. Voor de 8ste editie in 2018 is gekozen voor het thema TO INFINITY AND BEYOND: over wetenschap, technologie en hun impact op mens en maatschappij. 7 weken lang viert Breda het feest van de fotografie en zijn de ruim 80.000 bezoekers ook klant bij menig Bredase onderneming. Creativiteit en business vloeien daar als vanzelfsprekend samen. Om dit grootste fotofestival van Nederland mogelijk te maken krijgt BredaPhoto steun van overheden en fondsen. Daarnaast is de samenwerking met het bedrijfsleven onontbeerlijk voor het succes.

BredaPhoto BusinessCircle

De BredaPhoto BusinessCircle onder- steunt jonge talentvolle fotografen. Wij willen hen koppelen aan ondernemers die geloven in de kracht van creativiteit en in maatschappelijk verantwoord ondernemen. Bedrijven die jonge professionele fotografen willen steunen in hun ontwikkeling en ondernemerschap. De BusinessCircle is gebaseerd op het ‘steen in het water’ model, waarbij de Circle steeds groter wordt omdat ondernemers elkaar enthousiasmeren. Leden van de Circle geven jaarlijks een bedrag maar kunnen ook (incidenteel) hun expertise, locatie of andere diensten beschikbaar stellen. Samen geven BredaPhoto en de betrok- ken ondernemers zo invulling aan het talentenprogramma dat Breda ook internationaal op de kaart zet.

Van waarde voor ondernemers

In ruil voor hun bijdrage creëert BredaPhoto met de BusinessCircle een inspiratief platform dat creativiteit en kennisuitwisseling prikkelt en dat ingezet kan worden voor merkprofilering, netwerken, media-exposure, relatiemanagement én desgewenst het opbouwen van een bedrijfscollectie foto’s. Lees meer mogelijkheden in de brochure onderaan deze pagina.

Founder, Partner of Member

Voor een jaarlijks vast bedrag kunt u deelnemen aan de BusinessCircle. U verbindt zich voor tenminste 3 jaar. Deelname aan de BusinessCircle en de events is persoonlijk en voorbehouden aan eigenaren en directieleden. U kunt zich aansluiten als Founder (€ 5.000 per jaar), Partner (€ 2.500) of Member (€ 1.000,- per jaar). Op uw deelname is een aantrekkelijke fiscale regeling van toepassing. Bedrijven mogen voor de vennootschapsbelasting de aftrek van hun gift met 50% verhogen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar de site cultuurdaargeefjeom.nl onder de tag ‘bedrijven’.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de waarde van de BredaPhoto BusinessCircle voor uw bedrijf? Neem dan contact op met Theo Andriessen, zakelijk leider van BredaPhoto via theo@bredaphoto.nl of 0641838444.

Bekijk onze BredaPhoto BusinessCircle Magazine 2018/2019 hier.

Download voor meer info ook onze BredaPhoto BusinessCircle Brochure hier.