Tickets

Je zou er maar mogen werken!

Bij verschillende expo-plekken van BredaPhoto festival kom je ze tegen. De tweedejaars studenten Toerisme van de De Rooi Pannen helpen op doordeweekse dagen een handje mee. Een samenwerking die BredaPhoto is aangegaan om de studenten de kans te bieden een dag lang mee te werken en ervaring op te doen in een groot festival. 

Je kunt er dan ook niet vroeg genoeg mee beginnen! Interesse voor kunst en cultuur, voor de stad Breda, en in deze beide gecombineerd: werken met kunst in je eigen studiestad. Dat doet wat voor de stad, voor het fotofestival en, het belangrijkste, voor de studenten zelf!

Rachel en Julia verwelkomden bezoekers in Stadsgalerij, waar het werk van de deelnemers van de Masterclass hangt. “We surveilleren heerlijk in de zon en pakken er af en toe wat informatiemateriaal van BredaPhoto bij. Het is mooi om te zien hoeveel verschillende mensen hier rondlopen en op zoek zijn naar de volgende plek om foto’s te bekijken. We zijn zelf ook van plan een keer te gaan kijken.”

Esmai en Celine zijn te vinden bij de BredaPhoto Shop. Een heerlijke plek waar altijd wat te doen is. Een plek waar waar het werken voor een festival misschien wel het meest te proeven en te beleven is: tussen de foto’s en de boeken, de BredaPhoto-cadeau’s en de festivalbezoekers!

Tekst en foto: Marian Schutte