Tickets

Inspirerende kick-off BredaPhoto BusinessCircle

Met de nieuwe BredaPhoto BusinessCircle verbinden bedrijven zich aan BredaPhoto en steunen ze talentontwikkeling. Op 11 oktober was de drukbezette kick-off, met een inspirerend programma.

In de hoofdrollen: 24 Bredase bedrijven, deskundigen uit de fotografie en 4 jonge, talentvolle professionele fotografen. Onder de enerverende aanvoering van Marco Hoogerland (Talentenacademie) en Mirjam Hament (BrabantC) werden de aanwezigen uitgedaagd om dromen en drempels te delen onder de titel ‘Business meets Art’. Veel stof voor leuke gesprekken, en waardevolle contacten werden gelegd. Anke van den Broeck (BrabantC) sprak over het belang van het verbinden van cultuur en het Brabantse bedrijfsleven en hoe je samen elkaars waarde kunt vergroten.

Marjorie van Geenhuizen, sponsorwerver van BredaPhoto, reikte -vers van de pers- de nieuwe wervingsbrochure uit aan de eerste ondersteuners, die daarmee tot ambassadeurs benoemd werden. De BusinessCircle werkt via het ‘steen in het water’ principe: ondernemers maken elkaar enthousiast om lid te worden.  Doel is het samen investeren in toptalent.

De avond werd besloten met een gezellige netwerkborrel met catering door Ravanello. Het welkomstaperitief werd aangeboden door HANOS, Breda.

Meer weten? bredaphoto.nl/businesscircle

Foto’s: Ron Magielse

BusinessCircle

Over de BredaPhoto BusinessCircle

Lees meer