Tickets

BredaPhoto Friends

BredaPhoto wil een toonaangevend internationaal festival zijn en onderscheidt zich met bijzondere projecten. Elke editie kent een relevant maatschappelijk thema. BredaPhoto staat voor artistieke kwaliteit, toegankelijkheid en maatschappelijke betrokkenheid. De financiële steun van het publiek is daarbij onmisbaar.

BredaPhoto krijgt steun van overheden en fondsen, maar dat is niet genoeg. Met de donaties van onze Friends steunen we vooral jong talent met kansen, projecten en gerichte begeleiding.

Word BredaPhoto Friend, jouw gift maakt het verschil!

Doneer jaarlijks een bedrag en sluit je aan bij een betrokken groep liefhebbers van fotografie, kunst en cultuur. Als dank ontvangen BredaPhoto Friends speciale voordelen, leuke tips en aanbiedingen. Je machtigt ons om je donatie jaarlijks te incasseren. Machtigen is gemakkelijk: je vergeet nooit te betalen en houdt altijd zeggenschap om te stoppen of je machtiging stop te zetten (zie onder voorwaarden). Je kunt kiezen voor een jaarlijkse bijdrage van € 30,- of € 50,- .

BredaPhoto Friend jaarlijks € 30,–

– e-nieuwsbrief, 3 x per jaar, met leuke aanbiedingen en nieuws over hedendaagse fotografie

– kans op het winnen van een actueel artbook fotografie t.w.v. € 50,-

– korting op artikelen en entree (catalogi, expo’s, lezingen, workshops) van BredaPhoto en/of partnerorganisaties

ANBI

Doneren aan een ANBI Stichting (zonder winstoogmerk) zoals BredaPhoto betekent dat uw donatie aftrekbaar is van inkomstenbelasting. Hier vindt u meer informatie.

Meld je hier aan als nieuwe BredaPhoto Friend

  • € 0,00

Voorwaarden:

BredaPhoto Friends verbinden zich tot een jaarlijkse bijdrage (via jaarlijkse incasso medio september tot wederopzegging). Donaties worden geïncasseerd door Stichting BredaPhoto Fund, die als doelstelling heeft de activiteiten van BredaPhoto te ondersteunen.
Opzeggen kan altijd. De opzegging gaat in met ingang van het volgende contributiejaar. Je kunt een mail sturen aan friends@bredaphoto.nl

SEPA machtiging

Incassant: Stichting BredaPhoto Fund
ID 50ZZZ6679920100000
IBAN NL75 ABNA0534121659
KvK66792010
www.bredaphotofund.nl

Adres: Speelhuislaan 155
4815 CD Breda
Nederland