0B1EC081-7F12-4C67-AC19-1ED10CF0505AArrow downArrow rightArrow rightArrow upCalendarClose984D9BFC-BA95-41CD-AA38-65F5DB27F79DLocation (large)Location (small)MenuNetvliesPlaySearchFacebookInstagramLinkedinTwitter
Tickets

Tickets

BredaPhoto Festival vind je door de hele stad Breda: van het bruisende stadscentrum tot het hippe Belcrum-gebied. De buiten-exposities kan je gratis bekijken. Voor de binnen-exposities heb je een kaartje nodig, dat je hier voordelig én eenvoudig online bestelt.

Je kunt kiezen voor een dagticket of 3 dagen ticket, omdat je bijvoorbeeld een heel weekend in Breda wilt rondkijken, of geïnteresseerd bent in één van de themaweekenden die BredaPhoto organiseert. Voor de echte liefhebber is er het festival passe-partout, met zeven weken onbeperkt toegang tot alle geprogrammeerde activiteiten. Kinderen t/m 12 jaar hebben gratis toegang. Ben je een professionele fotograaf of student aan een (foto)academie? Koop dan het speciale ticket voor de Professionals Week (van 5 t/m 9 september) dat ook toegang geeft tot de portfolio reviews.

Tickets BredaPhoto Festival 2018

Bestel online het ticket van je keuze en bespaar op de kassaprijs. Bestel je meteen de catalogus dan krijg je ook daarop een fikse korting.  CJP, studentenkaart, BredaPas of We are Public? Gebruik BP-DISCOUNTCARD als kortingscode. Deze geeft 3 euro korting op het dag- en driedagen ticket en 4 euro korting op het passe-partout. Neem je pas mee naar het festival voor controle!

Werkt de ticketmodule niet, klik dan hier. Don’t speak Dutch?!? Scroll to the end of this page to change language!