0B1EC081-7F12-4C67-AC19-1ED10CF0505AArrow downArrow rightArrow rightArrow upCalendarClose984D9BFC-BA95-41CD-AA38-65F5DB27F79DLocation (large)Location (small)MenuNetvliesPlaySearchFacebookInstagramLinkedinTwitter
Tickets

Week 3 – Het weekend voor de amateur fotograaf

Practice makes perfect | 22 & 23 september

Natuurlijk is het festival de hele periode te bezoeken, maar dit weekend zijn er tal van activiteiten voor niet professionele fotografen en fotografie liefhebbers:

  • Fotografencafe Kasteel Woerden komt speciaal voor dit weekend naar Breda met ook in deze editie de FotoPlaza, waarin je je portfolio kunt tonen aan het publiek, een lezing kunt volgen van een van de fotografen die exposeert op het festival en het welbekende fotografendiner.
  • In diverse workshops, georganiseerd in samenwerking met Nieuwe Veste, IKO-de kunstacademie Hoogstraten en de Fotovakschool Rotterdam kun je werken aan het verbeteren van je artistieke vaardigheden en het thema To Infinity and Beyond.
  • Seniorweb.nl verzorgt een Digital Photo Helpdesk waar je met al je vragen over digitale fotografie terecht kan. En voor de (beginnende) fotograaf is de School voor Fotografie aanwezig met tips en adviezen voor het verbeteren van je foto’s en /of het maken van series. Neem je portfolio dus mee!
  • In de POP-UP ruimte groeit een mini-expositie met werk van prijswinnaars uit de aan het festival gelimiteerde fotowedstrijden, een portfolio uit het fotoplaza en een selectie uit de resultaten van de diverse workshops. Wie weet hangt jouw werk daar straks ook.
  • Tijdens dit weekend zijn ook de fotografen die deelnamen aan de BredaPhoto Masterclass aanwezig om toelichting te geven op de Masterclass Expositie die in de Stadsgalerij te zien is.