0B1EC081-7F12-4C67-AC19-1ED10CF0505AArrow downArrow rightArrow rightArrow upCalendarClose984D9BFC-BA95-41CD-AA38-65F5DB27F79DLocation (large)Location (small)MenuNetvliesPlaySearchFacebookInstagramLinkedinTwitter
Tickets

Week 3 – Het weekend voor de amateur fotograaf

Practice makes perfect | 22 & 23 september

In dit weekend zijn er tal van activiteiten voor niet professionele fotografen en fotografie liefhebbers. Hieronder staan de workshops beschreven. Aan deelname zijn kosten verbonden en is opgave vooraf verplicht.

Voor inschrijven klik hier

  • Fotografencafé Kasteel Woerden komt speciaal voor dit weekend naar Breda met ook in deze editie de FotoPlaza, waarin je je portfolio kunt tonen aan het publiek, lezingen door fotografen die exposeren op het festival en het welbekende fotografendiner.
  • In diverse inspirerende workshops, georganiseerd in samenwerking met Nieuwe Veste Breda, IKO-de kunstacademie Hoogstraten en Fotovakschool Rotterdam kun je werken aan het verbeteren van je artistieke vaardigheden en het thema To Infinity and Beyond.
  • SeniorWeb is met een caravan aanwezig, waar je terecht kunt met al je vragen over digitale fotografie, je tablet of je smartphone.
  • Voor de (beginnende) fotograaf is de School voor Fotografie Breda aanwezig met tips en adviezen voor het verbeteren van je foto’s en /of het maken van series. Neem je portfolio dus mee!
  • In de POP-UP ruimte groeit een mini-expositie met werk van prijswinnaars uit de aan het festival gelieerde fotowedstrijden, een portfolio uit het fotoplaza en een selectie uit de resultaten van de diverse workshops. Wie weet hangt jouw werk daar straks ook!
  • Tijdens dit weekend zijn ook de fotografen aanwezig, die deelnamen aan de BredaPhoto Masterclass Course en exposeren in de Stadsgalerij. Zij vertellen graag over hun ervaring en hun werk.