0B1EC081-7F12-4C67-AC19-1ED10CF0505AArrow downArrow rightArrow rightArrow upCalendarClose984D9BFC-BA95-41CD-AA38-65F5DB27F79DLocation (large)Location (small)MenuNetvliesPlaySearchFacebookInstagramLinkedinTwitter
Tickets

Week 1 – De Professionals Week

5 September is de opening van het BredaPhoto Festival 2018, met de start van de Professionals Week. Vijf dagen waarin studenten, afgestudeerden, deelnemers uit de kunstwereld, estheten en professionals de mogelijkheid hebben om contacten te leggen en verschillende tentoonstellingen en evenementen bij te wonen.

En zo begint het…

BredaPhoto nodigt alle professionals uit de kunstwereld waaronder fotografen, kunstenaars, studenten en liefhebbers van fotografie, uit voor de openingsweek van het BredaPhoto Festival: de Professionals Week! Deelnemers kunnen in deze week verschillende activiteiten en evenement bijwonen en natuurlijk de historische binnenstad van Breda verkennen. Tijdens deze evenementen kunnen de deelnemers hun kennis van fotografie verbreden door het volgen van workshops, lezingen en een onderzoeksevenement (Research LAB). Het is ook de perfecte gelegenheid om contacten te leggen met anderen uit de fotografie wereld en deel te nemen aan een kritisch discussie over het heden en de toekomst van fotografie.

Verschillende evenementen

De Professional Week begint met een grote opening en een spectaculaire voorstelling in het Chassé Theater. In de rest van de week zijn er talloze evenementen en activiteiten, zoals workshops, ‘artist talks’, een Research LAB, een talkshow, feesten en natuurlijk foto-exposities op diverse binnen en buitenlocaties in de stad.

De Portfolio Review, Research LAB en FujiFilm Rondleiding zijn exclusieve evenementen voor degenen die een Professionals Week ticket hebben gekocht. Registratie is vereist voor alle drie evenementen. Er zijn geen meerkosten aan verbonden.

Studenten krijgen korting

Ben je een student fotografie, film of kunst? Iemand met een voorliefde voor fotografie, die ook een historische, mooie stad wil zien, plezier wil hebben en naar adembenemende beelden wil kijken? Dan is de eerste week van het BredaPhoto Festival iets voor jou! Studenten ontvangen maar liefst 50% koring op een Professionals Week ticket door gebruik te maken van de kortingscode ‘BP-ITP-STUDENT’.

Camping

BredaPhoto heeft, in samenwerking met De Rooi Pannen, een laagdrempelige en betaalbare camping georganiseerd waar alle studenten / bezoekers die geïnteresseerd zijn in het bijwonen van BredaPhoto Festival, kunnen verblijven van 5 tot 10 september.  De camping ligt op loopafstand van het stadscentrum, met goede toegang tot het openbaar vervoer en biedt studenten de kans om met elkaar te socializen.  Met de camping bied BredaPhoto betaalbare accommodatie om het internationaal befaamde BredaPhoto Festival te ervaren, de prachtige stad Breda te zien en heel veel plezier te hebben!

Kaartjes voor de Professionals Week

Met dit ticket kun je alle evenementen en tentoonstellingen bijwonen tijdens de Professionals Week.
• Ticketprijs: € 34,50
• Student 50% ticketkorting: € 17,25, met kortingscode BP-ITP-STUDENT
Klik hier om uw kaartjes te kopen voor de Professionals Week en voor de camping.

Campingpakketten

Met elk van de kampeerarrangementen kunt u 5 nachten op de camping verblijven:
• Campingpakket S: € 40,- | kampeerplaats + ontbijt
• Campingpakket M: € 50,- | kampeerplaats + tent + ontbijt
• Campingpakket L: € 80,- | kampeerplaats + tent + luchtbed + kussen + slaapzak + ontbijt
Ga naar stadscampingderooipannen.com voor meer informatie over de camping.  

 

Klik hier om de brochure van de Professionals Week te downloaden: The Professionals Week brochure