0B1EC081-7F12-4C67-AC19-1ED10CF0505AArrow downArrow rightArrow rightArrow upCalendarClose984D9BFC-BA95-41CD-AA38-65F5DB27F79DLocation (large)Location (small)MenuNetvliesPlaySearchFacebookInstagramLinkedinTwitter
Tickets

Educatie & participatie

Voortgezet onderwijs

Voor het voortgezet onderwijs ontwikkelt BredaPhoto een speciaal programma gericht op middelbare scholen en scholengemeenschappen in Breda en omstreken en op Mbo’s met een fotografie- of kunstprofiel. Voor 2018 wordt een cyclus van 4 lessen (in de klas) ontwikkeld. Binnen de lessen is ruimte voor actief en receptief werken, en weer wordt het project afgesloten met een wedstrijd met tentoonstelling. Voor de ontwikkeling van dit project wordt samengewerkt met Studio 23 (educatieve productie), de Kunstbalie (advies) en Studio TAST (Innovatie / vormgeving van het lesmateriaal).

Beroepsonderwijs

Diverse beroepsopleidingen in Breda worden bij de ontwikkeling van het festival betrokken. De Rooi Pannen organiseert de camping bij The Meetup, en studenten van CMD – AVANS werken mee aan de ontwikkeling van de virtuele schil. Er wordt momenteel gewerkt aan een plan voor een onderwijs cross lab of ‘Experience Spot’ waar tijdens het festival vanuit verschillende opleidingen van AVANS, NHTV en Fontys, samengewerkt wordt aan projecten die relatie hebben met het thema en/of de fotografie.

Wilt u op de hoogte blijven?

Ontvang de laatste updates en beste tips van BredaPhoto

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.