Tickets

Catalogus 2018

De titel van de 8ste editie van BredaPhoto Festival én de bijbehorende 2018 catalogus is To Infinity and Beyond en onderzoekt de impact van technologie en wetenschap. Brengt die alleen maar vooruitgang? Of openen we een doos van Pandora vol onaangename verrassingen?

De catalogus 2018 geeft achtergrondinformatie over alle exposerende fotografen én het werk dat zij op BredaPhoto Festival 2018 exposeerden. Uiteraard geïllustreerd met prachtige foto’s.

De catalogus is geclusterd in zes domeinen: Cosmos, Intelligence, Biology, Society, God en Image. De 58 deelnemende fotografen onderzoeken de kansen, de gevaren en de dilemma’s van technologische vooruitgang. Ze laten zien wat er voor onze ogen gebeurt, maar nemen ook de vrijheid om voorspellingen voor de toekomst te doen.

Voor de editie 2018 is het team van Nederlandse curatoren uitgebreid met drie internationaal verbonden curatoren: Mohamed Somji (Verenigde Arabische Emiraten), Yumi Goto (Japan) en Azu Nwagbogu (Nigeria). In de catalogus vertellen zij over hun visie op het thema.

Je kunt de catalogus hier online bestellen via de website van uitgeverij The Eriskay Connection.