Tickets

Hotels

Hotel Nassau Breda

Nieuwstraat 23
4811 WV Breda

Hotel Nassau Breda is van oorsprong een uitgebreid complex van diverse rijksmonumenten in één van de oudste straten van Breda. In het hotel vindt u een grote diversiteit aan kamers, luxe uitgerust en bijzonder ingericht. Bovendien bevindt zich hier de nieuwste culinaire hotspot van Nederland: Restaurant Liefdesgesticht.
 

Golden Tulip Keyser Breda Centre

Keizerstraat 5
4811 HL Breda

Hotel De Keyser ligt midden in de bruisende stad Breda. Oorspronkelijk een Citroën garage, maar in 1991 omgebouwd en verder uitgebreid tot een comfortabel 4-sterren hotel met smaakvol ingerichte kamers. U kunt ook genieten van een culinaire ervaring in het exclusieve restaurant Orange.
 

Apollo Hotel Breda City Centre

Stationsplein 14
4811 BB Breda

Het Apollo hotel Breda ligt in het centrum van Breda, pal naast het station. Brabantse gezelligheid op loopafstand. Het hotel is gevestigd in het voormalige postkantoor van Breda en u slaapt in ruime, comfortabele kamers. Eten is natuurlijk ook mogelijk in het hotelrestaurant Puur.
 

Amrath Hotel Brabant

Heerbaan 4
4817 NL Breda

Amrâth Hotel Brabant is een knus en informeel 4-sterrenhotel gevestigd aan de rand van de historische stad Breda vlakbij de afrit naar Breda centrum. Het hotel heeft een groot aantal faciliteiten, waaronder een sfeervol, ruim opgezet restaurant met gezellige ambiance.
 

Mastbosch Hotel Breda

Burgemeester Kerstenslaan 20
4837 BM Breda

Mastbosch hotel is een prachtig monumentaal pand, gelegen aan een bosrijke omgeving in het Mastbos. De hotelkamers zijn klassiek ingericht. In het restaurant Grand Café Heeren van Oranje kunt u uitstekend eten. De naam van dit restaurant weerspiegelt de verbondenheid aan Breda met de Oranjes; Breda maakt deel uit van de Unie van Oranjesteen en was meer dan een halve eeuw de residentie der Nassaus in de Nederlanden.