Tickets

Horeca

RAVANELLO

Parade 10-12
4811 DZ Breda

RAVANELLO is een fooddesign studio die zich bezig houdt met het bedenken, ontwikkelen en uitvoeren van food concepten in de breedste zin van het woord. Culinaire vraagstukken worden door ons beantwoord met creatieve en smakelijke oplossingen. Net als in de vorige editie heeft RAVANELLO ook dit jaar een café en restaurant in het festivalhart bij Breda Botanique (Parade 12). Je koopt daar je kaartje, kunt er shoppen in de festival winkel en dus ook een heerlijke kop koffie met een broodje doen.
 

De Koepel gevangenis | Breda Photo Diner-Arrangementen

Nassausingel 26
4811 DG Breda

Tijdens het BredaPhoto festival 2018 biedt FutureDome Events bezoekers de kans om exclusief te dineren in de voormalige Koepelgevangenis van Breda. In de originele gevangeniskapel van de Koepel dineer je in ‘gevangenisstijl’ en geniet je van ‘goddelijk’ culinaire gerechten, bereidt door de Chefkok’s van Cookaholics. Het dinerarrangement is inclusief een bezoek aan de expositie en is zowel particulier als zakelijk te boeken. Op de website van www.futuredomeevents.nl/goddelijkdineren is alle informatie te vinden en kunt je reserveren.
 

MotMot gallery

Belcrumweg 19
4815 HA Breda

Electron, een voormalige electra fabriek waar inmiddels al ruim 10 jaar kunstenaars zitten, was altijd een wat verborgen plek. Met de opening van galerie café MotMot hopen zij hier verandering in te brengen!
 

Wijnbar Dames Pellens

Boschstraat 24
4811 GH Breda

Wijnbar Dames Pellens in de Boschstraat, staat bij velen bekend als een plek waar in sfeervolle ambiance genoten kan worden van een goed glas wijn en klassieke Franse gerechten. Dames Pellens is de eerste echte wijnbar van Breda.
 

Brandpunt

Reigerstraat 16
4811XB Breda

BRANDPUNT is dé creatieve hotspot van Breda, met een dynamische mix van ondernemers die elkaar versterken. Zo kun je bij Brandpunt ontspannen met een kop koffie maar vind je er ook het perfecte cadeau (vaak zelfgemaakt of op maat gemaakt)!
 

Chocolate Company

Ginnekenstraat 153
4811 JG Breda

Chocolade en koffie! Onze chocolade wordt ambachtelijk bereid door onze chocolate designers. Unieke recepten omhuld met chocolade van topkwaliteit. Alle chocolade krijgt persoonlijke aandacht… en dat proef je meteen!
 

Dok19

Haven 19
4811 WL Breda

Breda, bier en gezelligheid gaan hand in hand met elkaar. Biercafé Dok19 biedt een assortiment van meer dan 80 verschillende bieren en diverse lekkernijen uit eigen keuken. Geniet op het terras van het uitzicht aan de haven en het Spanjaardsgat. Probeer vooral eens een biertje van brouwerij: “Het Witte Anker”!
 

Grand Theatre

Van Coothplein 17b
4811 NC Breda

Voor iedereen een boek! Dat is ons motto bij Grand Theatre Boekhandel, want boeken zijn écht voor iedereen. Niet alleen de geest maar ook het lichaam moet gevoed worden, dit kan bij onze espressobar en lunchroom.
 

JanenAlleman

St. Janstraat 22
4811 ZL Breda

Op een steenworp afstand van de Grote markt kun je bij ons genieten van koffie, huisgemaakte lekkernijen en lunch. Ons enthousiaste team met daarin jong volwassenen met een verstandelijke beperking, zorgt ervoor dat u zich direct thuis voelt.
 

Kamu

Boschstraat 31
4811 GA Breda

Kamu is Fins voor makker. Bij je makkers voel je je thuis en met makkers deel je passies. Met Kamu deel je liefde voor koffie en fietsen. Zie ons als je nieuwe huiskamer: je wordt wakker met een verfijnde espresso, tijdens lunch verwen je jezelf met een desem boterham en je drinkt gemberbier, terwijl je met ons je droomfiets samenstelt.
 

LOFF

Wilhelminastraat 15
4818 SB Breda

LOFF staat voor duurzaam én lekker eten. De veganistische en vegetarische gerechten van het koude en warme buffet bereiden de koks met verse, biologische producten uit de regio en van het seizoen.
 

NOOK

Van Coothplein 6
4811 NE Breda

Thee hoort bij ons. Van het eerste kopje thee vroeger na school, tot het moment dat je vandaag de dag met een heerlijke kop thee de dag overdenkt. Bij ons vind je (h)eerlijke thee en tips hoe je deze het beste zet, thee materialen en nog veel meer.
 

Koffiebar Sowieso

Nieuwstraat 46
4811 WV Breda

In onze huiselijke bar serveren wij de lekkerste koffies van eigen gebrande koffiebonen. Naast koffie kun je
ook terecht voor ontbijt, lunch en (vegan)taartjes. Leuk om te weten; tijdens BredaPhoto Festival hebben wij een expositie in onze tuin.
 

Stedelijk Museum Breda

Boschstraat 22
4818 GH Breda

Stedelijk Museum is een jong stadsmuseum. Het richt zich op cultuurhistorie en beeldende kunst met het accent op digitale cultuur. Zo vind je in dit monumentale pand naast expositieruimtes, ook museum-café Lanzas, vernoemd naar het schilderij ‘de overgave van Breda’.