Tickets

Bereikbaarheid & vervoer

De festivallocaties van BredaPhoto bevinden zich in en rond het stadscentrum van Breda én de hippe wijk Belcrum en liggen op loopafstand van elkaar. Kom je met de trein dan is Breda Centraal Station een prima start voor een mooie looproute langs het festival. Kom je met de auto? Dan kun je parkeren op diverse plekken. Huur een fiets of vaar met een bootje van De Koepel naar Belcrum Beach.

Slechte bereikbaarheid op zondag 7 oktober

Op zondag 7 oktober vindt de 33ste editie van de Bredase Singelloop plaats. BredaPhoto Festival is op die dag met de auto slecht bereikbaar. De binnenstad van Breda (binnen de Singels) is op 7 oktober niet of nauwelijks toegankelijk met de auto tussen circa 07:00 en 18:00. We adviseren bezoekers van het festival met de trein te komen, of te parkeren buiten de Singel of in de buurt van onze tweede festivallocatie in de Belcrum. In de Belcrum zijn tickets te koop bij de locatie Klavers Jansen, Belcrumweg 60 Breda.

Met de auto naar BredaPhoto

Wanneer je BredaPhoto met de auto bezoekt, kun je je auto uitstekend en voordelig parkeren onder het festival terrein in de Chassé Parking. Neem je de uitgang centrum, dan sta je direct in het hart van het festival. Een ander alternatief is parkeergarage Het Turfschip dat nagenoeg naast de voormalige Koepelgevangenis ligt.

 • Chassé Parking
  Adres: Coulissen 2, Breda
  Parkeerkosten: € 0,50 per 15 minuten met een maximum van € 10 per dag
  Openingstijden: De garage is 24/7 geopend
  Betaalwijze: Je betaalt achteraf en kunt zowel contant als met pin betalen.
 • Het Turfschip
  Adres: Chasséveld 15c
  Parkeerkosten: € 0,50 per 15 minuten met een maximum van € 10 per dag
  Openingstijden: Inrijden: 7 dagen per week van 7.00 – 1.00 uur | Uitrijden: 7 dagen per week, 24 uur per dag
  Betaalwijze: Je betaalt achteraf en kunt zowel contant als met pin betalen.

Informatie over andere parkeergarages en parkeerterreinen, de locaties, de faciliteiten en het actuele overzicht van beschikbare parkeerplaatsen kun je vinden op Breda.nlvia de VVV en/of de Breda Parkeerplattegrond.

Met de trein naar BredaPhoto Festival

BredaPhoto Festival leent zich uitstekend voor een bezoek per trein. Centraal Station is goed verbonden en heeft frequente verbindingen naar nabijgelegen plaatsen, maar ook met de Randstad en zelfs Antwerpen en Brussel. Met de Intercity direct reis je met forse reistijdwinst tussen Amsterdam Centraal, Schiphol Airport, Rotterdam Centraal en Breda en vice versa. De HSL Intercity brengt je in 33 minuten vanuit Antwerpen naar Breda; en in 1 uur en 28 minuten vanuit Brussel Centraal naar Breda. Plan je reis naar Breda eenvoudig via de NS reisplanner:

Met de fiets langs de exposities

Hoewel de afstanden tussen de exposities goed te lopen zijn, kan een fiets ook handig én gezellig zijn. Zeker als je meer van Breda wil ontdekken. Centraal Station Breda over een rijkelijke hoeveelheid OV-fietsen. Verder kun je fietsen huren bij de verschillende fietsenstallingen in Breda, zoals Fietsenstalling de Oude vest, of  Fietsenstalling Nieuwstraat.

Met een bootje van de Koepel naar Belcrum Beach en STEK

Op vrijdag, zaterdag en zondag vaart er een boot tussen de voormalige Koepel gevangenis en Belcrum Beach. Een super leuke manier om van het kloppende festivalhart in het centrum te komen naar het hippe, industriële Belcrum gebied. Je kunt op- en uitstappen bij de aanlegsteigers bij de locaties. De boot vaart van 10:00 tot 16:45 volgens de onderstaande dienstregeling. Je bent ongeveer een half uurtje onderweg. Ondertussen kun je natuurlijk genieten van van de stad Breda vanaf het water. Reken contant af bij opstap of koop een kaartje via www.bredarondvaart.nl/bredaphoto. Vol=vol.

Vertrektijden van de boot vanaf de aanlegsteigers bij de Koepelgevangenis en Belcrum Beach:

10:00   |   10:45   |   11:30   |   12:15   |   13:00   |   13:45   |   14:30   |   15:15   |   16:00   |   16:45