Tickets

BredaPhoto BusinessFriends

Met 80.000 bezoekers is BredaPhoto Festival het grootste biënnale fotofestival van de Benelux en één van de leidende fotofestivals in Europa. Bedrijven en ondernemingen steunen BredaPhoto Festival omdat zij het van groot belang vinden dat dit tweejaarlijkse festival in onze stad blijft terugkeren.

BredaPhoto Festival toont de state of the art van de internationale, hedendaagse fotografie. Nationale en internationale topfotografen – samen met nieuw talent – exposeren hun werk in de stad. Zowel binnen als buiten. Tijdens het Festival vinden tal van activiteiten plaats zoals lezingen, portfolio reviews, workshops en meet & greet sessies.

Bedrijven en ondernemingen steunen BredaPhoto Festival omdat zij het van groot belang vinden dat dit tweejaarlijkse festival in onze stad blijft terugkeren. Zij doen dat door donateur te worden en genieten de volgende voordelen:

  • Passe partouts die toegang geven tot alle aktiviteiten tijdens het zeven weken durende festival: de binnen- en buitententoonstellingen, de lezingen en workshops. Waarde € 49,50 per passe partout
  • VIP plaatsen voor het openingsfeest op 9 september 2020
  • Rondleidingen met ervaren gids voor uw medewerkers of relaties. Per rondleiding maximaal 15 gasten
  • Festival catalogus à € 25,00
  • Vermelding bedrijfsnaam op de website van BredaPhoto.nl en op de digitale schermen tijdens het Festival

BredaPhoto Festival biedt haar BusinessFriends drie donateurspakketten. Kies het pakket dat het beste bij u past en u draagt bij aan de continuïteit van het Festival.

Uw voordelen Brons Zilver Goud
Passe partout 4 6 10
VIP plaatsen openingsfeest 2 4 10
Rondleidingen (max 15 pers per rondleiding) 1 1 2
Festivalcatalogus 2 3 5
Naamsvermelding op website
Naam en logo (doorklikbaar) op website
Naam en logo op digitale festival schermen
Uw jaarlijkse donatie € 250 € 500 € 1.000

BredaPhoto is cultureel ANBI geregistreerd: kijk hier voor uw voordeel: http://bit.ly/anbi2020

Direct registreren als BusinessFriend?

Download hier het registratieformulier en meld u direct aan als Business Friend.

BredaPhoto BusinessFriends registratieformulier

Meer weten?

Wilt u meer weten over de waarde van de BredaPhoto BusinessFriends voor uw bedrijf? Neem dan contact op met Janny Vos van BredaPhoto bereikbaar op telefoonnummer 06-33950244 of per e-mail fund@bredaphoto.nl