Tickets

BredaPhoto Digital – Live Streaming Festival

Dit jaar lanceert BredaPhoto het online platform ‘BredaPhoto Digital’.

BredaPhoto Digital is onderdeel van BredaPhoto ‘Top meets Talent Program’ en heeft als doel jonge fotografen in contact te brengen met internationale topfotografen.

Tijdens de gehele periode van BredaPhoto 2020 worden regelmatig live programma’s uitgezonden. Iedere zondag tussen 16 en 17 uur  is er een Artist Talk Show waarin exposerende fotografen, deskundigen en publiek met elkaar in gesprek gaan over verschillende onderwerpen en thema’s waaronder Black Lives Matter,  China Imagined, gender neutrality  en climate change

Iedere woensdag vanaf 16 uur vindt het Young Talent Program plaats met lezingen,  workshops, masterclasses en internationale bijdragen uit o.a. Boedapest, Dubay, Brussel en Lagos.

Daarnaast zijn er diverse programma’s voor amateurfotografen verzorgd door Forum Beeldtaal en op 18 oktober is de Willem Poelstra Lezing van Stichting For Hanna.

Houd het programma van BredaPhoto Digital – Live Streaming Festival in de gaten. Deze is beschikbaar vanaf de eerste week september op www.bredaphoto.nl/bredaphoto-digital

NB! BredaPhoto Digital is helemaal Engelstalig.