Tickets

Bereikbaarheid & vervoer

De locaties van BredaPhoto bevinden zich in en rond het stadscentrum van Breda. Kom je met de trein dan is Breda Centraal Station een prima start voor een mooie looproute langs de fototentoonstelling. Kom je met de auto? Dan kun je parkeren op diverse plekken. Huur een fiets of wandel lekker rond.

Slechte bereikbaarheid op zondag 4 oktober

Op zondag 4 oktober vindt de 34ste editie van de Bredase Singelloop plaats. BredaPhoto is op die dag met de auto slecht bereikbaar. De binnenstad van Breda (binnen de Singels) is op 4 oktober niet of nauwelijks toegankelijk met de auto tussen circa 07.00 en 18.00 uur. We adviseren bezoekers van de fototentoonstelling met de trein te komen, of te parkeren buiten de Singel.

Met de auto naar BredaPhoto

Wanneer je BredaPhoto met de auto bezoekt, kun je je auto uitstekend en voordelig parkeren onder het festivalterrein in de Chassé Parking. Neem je de uitgang centrum, dan sta je direct in het hart van het festival. Een ander alternatief is parkeergarage Het Turfschip dat nagenoeg naast de voormalige Koepelgevangenis ligt.

 • Chassé Parking
  Adres: Coulissen 2, Breda
  Parkeerkosten: € 0,50 per 15 minuten met een maximum van € 10 per dag
  Openingstijden: De garage is 24/7 geopend
 • Het Turfschip
  Adres: Chasséveld 15c
  Parkeerkosten: € 0,50 per 15 minuten met een maximum van € 10 per dag
  Openingstijden: De garage is 24/7 geopend

Informatie over andere parkeergarages en parkeerterreinen, de locaties, de faciliteiten en het actuele overzicht van beschikbare parkeerplaatsen kun je vinden op Breda.nlvia de VVV en/of de Breda Parkeerplattegrond.

Met de trein naar BredaPhoto

BredaPhoto leent zich uitstekend voor een bezoek per trein. Centraal Station is goed verbonden en heeft frequente verbindingen naar nabijgelegen plaatsen, maar ook met de Randstad en zelfs Antwerpen en Brussel. Met de Intercity direct reis je met forse reistijdwinst tussen Amsterdam Centraal, Schiphol Airport, Rotterdam Centraal en Breda en vice versa. De HSL Intercity brengt je in 33 minuten vanuit Antwerpen naar Breda; en in 1 uur en 28 minuten vanuit Brussel Centraal naar Breda. Plan je reis naar Breda eenvoudig via de NS reisplanner.

Met de fiets langs de exposities

Hoewel de afstanden tussen de exposities goed te lopen zijn, kan een fiets ook handig én gezellig zijn. Zeker als je meer van Breda wil ontdekken. Centraal Station Breda over een rijkelijke hoeveelheid OV-fietsen. Verder kun je fietsen huren bij de verschillende fietsenstallingen in Breda, zoals Fietsenstalling de Oude vest, of  Fietsenstalling Nieuwstraat.