0B1EC081-7F12-4C67-AC19-1ED10CF0505AArrow downArrow rightArrow rightArrow upCalendarClose984D9BFC-BA95-41CD-AA38-65F5DB27F79DLocation (large)Location (small)MenuNetvliesPlaySearchFacebookInstagramLinkedinTwitter

BN DeStem fotowedstrijd: YOU & BredaPhoto

Een beetje van jezelf en een beetje van BredaPhoto. Hoe beleef jij het festival? Maak een selfie met een geëxposeerde foto, of fotografeer iets anders wat typisch van jou én van BredaPhoto is. Verras ons met die andere kijk, die onze blik vangt en verandert.

Hoe beleef jij BredaPhoto? Die vraag staat centraal bij een fotowedstrijd die BN DeStem samen houdt met BredaPhoto. Als verwijzing naar het thema YOU heeft de wedstrijd de titel: ‘You & BredaPhoto’ gekregen.

Bezoekers van het Bredase fotofestival worden uitgedaagd om een iets van zichzelf en iets van BredaPhoto in één foto te vangen.

Selfie
Dat kan een selfie zijn voor één van de geëxposeerde foto’s, maar ook iets volledig anders. Het moeten foto’s opleveren die de jury verrassen met een andere kijk op de exposities. Foto’s die de blik weten te vangen en misschien zelf leiden tot een heel andere kijk op BredaPhoto.

Meedoen kan tijdens de hele duur van het festival. Dus van 15 september tot en met 30 oktober.

Winnaar
De winnaar krijgt een interview met zijn foto in BN DeStem en een ingelijste print van het artikel. De nummers twee en drie wachten een eervolle vermelding -met foto- in de krant.

Inzenden via: fotowedstrijd@bndestem.nl, maximaal 2 mb groot. Met naam, adres, leeftijd, telefoonnummer en mailadres.