0B1EC081-7F12-4C67-AC19-1ED10CF0505AArrow downArrow rightArrow rightArrow upCalendarClose984D9BFC-BA95-41CD-AA38-65F5DB27F79DLocation (large)Location (small)MenuNetvliesPlaySearchFacebookInstagramLinkedinTwitter
Tickets

Vrijwilligers

BredaPhoto wordt al jaren ondersteund door enthousiaste vrijwilligers. Daar zijn we heel blij mee! We betrekken hen ook al in een eerder stadium bij de ontwikkeling van de festivaledities. Samen bouwen we aan BredaPhoto!

Zo’n 150 betrokken vrijwilligers ondersteunen BredaPhoto bij allerlei projecten en werkzaamheden, zowel voor als tijdens het festival. Hun inzet is onmisbaar voor het festival en maakt BredaPhoto nóg meer tot een plek van ontmoeting en plezier.

Werkgroepen
Voor BredaPhoto 2016 namen sommige vrijwilligers plaats in werkgroepen, die al begin 2016 startten met de voorbereidingen voor productie en opbouw, kantoor, communicatie, randprogramma, horeca en Stadsgalerij, suppoosten, rondleidingen en projecten. Eens per zes weken kwam het BredaPhoto kernteam met de werkgroepcoördinatoren bij elkaar om nieuws uit te wisselen. Richting festival 2018 kijken we opnieuw hoe we dit inrichten. In 2016 waren dit de coördinatoren van de werkgroepen:

Johan Oudijk – boekhouding & coördinator Stadsgalerij en suppoosten
Angelique Mathon – coördinator kinder- en jongerenproject
Monique de Zwart – coördinator masterclass & amateurweekend
Cora van Peer – coördinator ouderenproject
Jan Bruneau – coördinator productie
Anouck Storms – coördinator communicatieteam
Yolanda Maans – coördinator rondleidingen
Eva Meijer – coördinator randprogramma
Fleur Kuys – coördinator kantoor

Tijdens het festival wordt het vrijwilligersteam nog eens flink uitgebreid met onder meer een bouwploeg, infobaliemedewerkers, rondleiders en activiteitenbegeleiders.

In contact blijven
Voor iedereen die meebouwt aan BredaPhoto, is er de interne Facebookgroup Building BredaPhoto 2018. Voor het BredaPhoto team om wekelijks (en ‘in the heat of the moment’) updates te delen, voor vrijwilligers om met BredaPhoto en elkaar in contact te blijven, en om samen uit te kijken naar BredaPhoto 2018. Op de berichten die er worden geplaatst, is altijd ruimte voor reacties, feedback, vragen of ideeën. Aanvullend op de Facebookgroup wordt maandelijks een interne nieuwsbrief per mail rondgestuurd. Daarin staat een overzichtelijke samenvatting van updates vanuit BredaPhoto kernteam en vanuit de werkgroepen.

Iets voor jou?
BredaPhoto is altijd op zoek naar mensen met een hart voor fotografie of festivals, die graag met het toegewijde kernteam het festival mede mogelijk maken. In ruil voor je inzet kun je gratis naar alle programmaonderdelen van het festival en zorgen wij voor lunch en een crew t-shirt. Je wordt onderdeel van de club en beleeft een gezellige tijd met alle leuke mensen die BredaPhoto rijk is.

Iets voor jou? We zoeken voor BredaPhoto 2018, maar ook voor activiteiten in 2017, altijd mensen voor rondleidingen, ondersteuning bij events, suppoosten, bouwers en meer. Stuur vrijwilligerscoördinator Tino van den Berg een mail via tino@bredaphoto.nl. We zijn benieuwd naar je!