0B1EC081-7F12-4C67-AC19-1ED10CF0505AArrow downArrow rightArrow rightArrow upCalendarClose984D9BFC-BA95-41CD-AA38-65F5DB27F79DLocation (large)Location (small)MenuNetvliesPlaySearchFacebookInstagramLinkedinTwitter
Tickets

Tickets

BredaPhoto Festival vind je door de hele stad Breda. Er zijn verschillende buiten-exposities die je gratis kan bekijken. Voor het bezoeken van de binnen-exposities heb je een ticket of passe-partout nodig.

Bezoek je het festival 1 dag, dan koop je een dagticket. Daarmee heb je gedurende één dag toegang tot alle BredaPhoto Festivallocaties, exposities én activiteiten op die dag.

Vind je een dag tekort, omdat je bijvoorbeeld een heel weekend in Breda wilt rondkijken, of geïnteresseerd bent in één van de themaweekenden die BredaPhoto organiseert, koop dan een 3 dagen ticket.

Voor de echte ‘hardcore’ fotografie liefhebbers die niks van het festival willen missen, is er het festival  passe-partout: 7 weken lang genieten van BredaPhoto Festival op het moment dat jij dat wil toegang tot alle geprogrammeerde activiteiten.

Op korte termijn zullen op deze pagina de verschillende tickets te vinden zijn, die je vervolgens eenvoudig online kunt bestellen en afrekenen in onze ticket-shop.