0B1EC081-7F12-4C67-AC19-1ED10CF0505AArrow downArrow rightArrow rightArrow upCalendarClose984D9BFC-BA95-41CD-AA38-65F5DB27F79DLocation (large)Location (small)MenuNetvliesPlaySearchFacebookInstagramLinkedinTwitter

Horeca en overnachten

Op het festival en in de buurt van de BredaPhoto locaties bevinden zich vele cafés, restaurants, hotels en B&B’s.

 

Horeca

De Stadsgalerij
RavanelloStadsgalerijRAVANELLO Food & Concepts verzorgt de culinaire hosting in festivalhart De Stadsgalerij gedurende BredaPhoto 2016. Geen onbekende bij festivals in Breda: eerder verzorgde hij ook de creatieve catering voor Graphic Design Festival, Cultuurnacht Breda en Pannen op ’t Dak.

Je kunt hier terecht voor verse koffie met gebak, een lekkere lunch of voor een goed glas bier of wijn met wat lekkers erbij. RAVANELLO haalt zoveel mogelijk van zijn producten uit de regio, werkt uitsluitend met producten die met aandacht of zelf gemaakt zijn, en heeft gezondheid in een hoog vaandel staan. Eten kan zowel in De Stadsgalerij als op het terras. Reserveren is niet nodig maar voor speciale wensen kun je contact opnemen via 076-888 72 96.

Tip: in het BredaPhoto passe-partout vind je twee bonnen waarmee je bij RAVANELLO een gratis koffie krijgt bij je gebak en korting op een aperitief plateau.

Bekijk hier het menu van RAVANELLO tijdens BredaPhoto.

di t/m do 10:00 – 18:00 (keuken geopend vanaf 12:00)
vr t/m zo 10:00 – 21:00 (keuken geopend vanaf 12:00)


LOFF

LOFF staat voor vegetarisch, biologisch én lekker eten. Al hun gerechten zijn zelf bereid. Dus ook de dagverse soepen en ambachtelijke taarten. LOFF’s koks koken met aandacht, liefde en smaak. Wat wil je nog meer?

In het BredaPhoto passe-partout vind je een bonnetje waarmee je bij LOFF een gratis drankje krijgt bij besteding van €15.

Wilhelminastraat 15 – Breda
di t/m za 9:30 – 21:30 uur | zo 11:00 – 17:00 uur
www.restaurantloff.nl

Dames Pellens

Dames Pellens is de eerste echte wijnbar van Breda. Dames Pellens biedt mooie wijn- en spijscombinaties, een uitgebreide borrelkaart en een bescheiden avondkaart. Naast de ruim 50 wijnen per glas kun je voor de echte specialiteiten en topwijnen een kijkje nemen in de kelder. De wijnbar beschikt tevens over een gezellig terras.

Op vertoon van het bonnetje uit het BredaPhoto passe-partout kun je bij Dames Pellens genieten van een heerlijke fles wijn voor slechts €10.

Boschstraat 24 – Breda
di t/m za: 12:00 – 24:00 uur | zo 12:00 – 22:00 uur
www.wijnbardamespellens.nl

The Tosti Club

Bij The Tosti Club kun je in een eigentijdse sfeer de dag beginnen met een heerlijk ontbijtje. ‘s Morgens toast van desembrood, jam en een gekookt eitje. Of misschien American pancakes met, granola en vers fruit. En dat heel de dag door, want The Tosti Club serveert ontbijtgerechten “all day long”. The Tosti is natuurlijk het ultieme ontbijtproduct.

Bij inlevering van het bonnetje uit het BredaPhoto passe-partout, ontvang je een speciale aanbieding bij The Tosti Club.

Van Coothplein 3 / Vlaszak 2 A4 – Breda
ma t/m zo 10:00 – 17:00
www.thetosticlub.nl


Overnachten

Hotelarrangementen Breda
OntdekBredaIn samenwerking met acht hotels heeft de VVV Breda een hotelarrangement ontwikkeld. Vaak ben je hiermee goedkoper uit dan wanneer je rechtstreeks bij het hotel boekt en met één telefoontje of e-mail is het al geboekt. Lees meer op de website van de VVV Breda.
Daarnaast kun je via de VVV Breda verschillende hostels, campings, Bed & Breakfasts, vakantiebungalows en hotels vinden.Overnachten in de regio Breda

overnachten in breda,hotels breda,evenementen breda
Brabant: bourgondisch, gastvrij en ontspannen, met een afwisselend en waterrijk landschap. Via Booking Brabant kun je verschillende accomodaties en arrangementen in Brabant vinden. Zoek accomodaties op de website van Booking Brabant.