0B1EC081-7F12-4C67-AC19-1ED10CF0505AArrow downArrow rightArrow rightArrow upCalendarClose984D9BFC-BA95-41CD-AA38-65F5DB27F79DLocation (large)Location (small)MenuNetvliesPlaySearchFacebookInstagramLinkedinTwitter

Bereikbaarheid en vervoer

De festivallocaties van BredaPhoto bevinden zich in en rond het stadscentrum van Breda en zijn op loopafstand van elkaar. Zowel de Belcrum als het stadscentrum zijn gemakkelijk bereikbaar met de trein. Kom je met de auto? Dan vind je hieronder een overzicht van routes en parkeerplaatsen. Je kunt bij ons ook een fiets lenen.


Met de auto naar BredaPhoto

Wanneer je BredaPhoto met de auto bezoekt, kun je je auto uitstekend en het meest voordelig parkeren onder het festivalterrein in de Chasséparking. Neem je de uitgang centrum, dan ben je direct in het hart van het festival.

Parkeergarage Chasséparking: Coulissen 2, Breda
De garage is 24/7 geopend en de parkeerkosten bedragen € 0,50 per 15 minuten met een maximum van € 10 per dag.
Je betaalt achteraf en kunt zowel contant als met pin betalen.

Parkeer je liever op straat, dan kun je terecht op Parkeerterrein Beyerd/Vlaszak, hoek Vlaszak/Kloosterplein.
De kosten bedragen daar € 2,10 per uur met een maximum van € 14,- per dag.
Je kunt vooraf zowel contant als per pin je parkeerkosten voldoen, en achteraf als je gebruik maakt van een van de mobiele parkeerproviders.

Op zondag 2 oktober is de stad per auto niet bereikbaar wegens de Singelloop. Meer info: bredasesingelloop.nl

Een kaart met aanrijroutes naar de diverse terreinen en parkeergarages vind je op www.breda.nl/parkeren of via de VVV.

Met de fiets langs de exposities

Hoewel de afstanden tussen de exposities goed te lopen zijn, is een fiets toch ook wel handig. Zeker als je meer van Breda wil ontdekken. Bij De Stadsgalerij, Belcrum Beach en De Faam staan dagelijks een aantal fietsen voor je klaar, beschikbaar gesteld door 076fietst. Deze kun je gratis lenen voor een dag. Op is op.

Met de trein naar BredaPhoto

Plan je reis via de NS reisplanner: